Despre noi

Neldo Instal Partener SRL - Specialiști în Instalații Termice și Sanitare de Încredere

Cu o experiență solidă și pasiune pentru excelență, Neldo Instal Partener SRL vă oferă servicii de instalatii termice și sanitare de cea mai înaltă calitate. Suntem dedicați satisfacerii nevoilor dvs. de încălzire și apă caldă, oferind o gamă variată de soluții personalizate.

Experiență Profesională: Cu ani de experiență în domeniul instalațiilor termice, am dezvoltat expertiză și know-how pentru a face față celor mai complexe proiecte. Suntem recunoscuți pentru servicii de calitate superioară și abordare profesională în fiecare proiect.

Servicii Completă: Neldo Instal Partener SRL vă oferă o gamă largă de servicii, inclusiv:

  • Montaj de circuite de încălzire clasică prin radiatoare
  • Instalare de încălzire prin pardoseală
  • Montaj de centrale termice pe gaz, peleți, lemne și electrice
  • Instalare de pompe de căldură
  • Montaj de sisteme de aer condiționat și ventilație
  • Execuție de instalații sanitare pentru băi
  • Montaj de canalizări și bransamente de apă

Soluții Personalizate: Înțelegem că fiecare proiect este unic. De aceea, colaborăm strâns cu clienții noștri pentru a oferi soluții personalizate care să se potrivească perfect cerințelor lor. Fie că aveți nevoie de o instalare nouă sau de reparații și întreținere, suntem aici pentru dvs.

Contactați-ne: Echipa noastră pasionată și dedicată vă așteaptă să vă ajute. Suntem disponibili la numerele de telefon: 0711067225 și 0770206955 pentru a discuta despre proiectul dvs. și pentru a vă oferi soluții eficiente și profesionale în domeniul instalațiilor termice și sanitare.

Încrederea clienților noștri și satisfacția lor sunt valorile noastre fundamentale. Alegeți Neldo Instal Partener SRL pentru servicii de încredere în domeniul instalațiilor termice și sanitare.